Architectuur bij buroURSEM gaat uit van de wensen van u als opdrachtgever. Wij zijn een buro dat ontwerpt en uitwerkt voor de eind gebruiker. buroURSEM heeft een zeer brede kennis en jarenlange ervaring met tal van verschillende bouwopgaven welke wij ontwerpen, uitwerken en kunnen begeleiden tot en met de oplevering aan de eindgebruiker.
Binnen onze uitgevoerde opdrachten zijn onder andere vele woningen gerealiseerd. Daarnaast een groot aantal specialistische gebouwen waaronder, tankstations, winkels, productieruimten, kantoren, zwembaden, brandweerkazerne, recreatieve bebouwing en nog vele andere gebouwen. Door deze verscheidenheid in opdrachten hebben wij veel ervaring opgedaan en een brede kennis bij de bouwtechnische voorbereiding,uitwerking en begeleiding op de bouwplaats.
buroURSEM ondersteund haar opdrachtgever vanaf het prille begin tot aan de uiteindelijke oplevering. Afhankelijk en naar wens in te vullen door u al opdrachtgever. Wij staan voor realiseerbare functionele gebouwen en kunnen u daarbij adviseren in de te maken keuzen tijdens het ontwerpproces.
Naast de bouwtechnische uitwerking voldoen onze gebouwen tevens aan de regelgeving als: het bouwbesluit, brandweereisen, energienormen. Sommige onderdelen als benodigde rapportages worden uitgewerkt door onze vaste adviseurs voor onder andere, constructies, bouwfysica en overige benodigde adviseurs binnen uw projecten. Deze vaste adviseurs zorgen voor korte lijnen en snel resultaat.
Als architecten buro zijn wij aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging van architecten BNA.